黃師奶廚藝小百科

黃師奶烘培工作坊

想跟黃師奶整靚靚動物cupcake, 請即報名參加
黃師奶烘焙工作坊啦! 黃師奶烘焙工作坊

黃師奶專欄

日日煮星級「煮」廚


SalaD blog 星級blogger


點煮網推介用戶


myTaste.tw

Google+ Badge

舊日文章

黃小B轉奶小分享

IMG_2225

<<黃小B轉奶小分享>>

囡囡一向都係食開人奶,家下囡囡大個咗,又開始加咗固體食物,就唸住俾佢試下食奶粉,順手學下用學習杯!初初驚佢會唔習慣,所以搵咗較接近人奶配方嘅illuma!

家下囡囡飲緊illuma Stage 2! 飲咗2個星期,便便好暢通,面仔都係滑嘟嘟,濕疹都冇出現!

囡囡係細碼B, 隻豬仔家下食固體都唔算叻叻豬!不過一日仲食緊5餐奶奶架!每次都食6安左右呢!見小B轉咗illuma之後都食得好好,好開胃,身為媽媽嘅黃師奶就最開 心呢! 初初黃師奶都擔心啲奶粉難溶,又驚沖到一舊舊會塞咗啲奶樽!哈!不過illuma就冇呢個問題呢!希望囡囡繼續咁叻叻食多啲奶奶快高長大啦!呵呵!

 

667 Total Views 1 Views Today
大家可以Click入 黃師奶廚藝小百科 facebook 粉絲專頁度交流吓吖~!!!

Comments are closed.