黃師奶廚藝小百科

黃師奶烘培工作坊

想跟黃師奶整靚靚動物cupcake, 請即報名參加
黃師奶烘焙工作坊啦! 黃師奶烘焙工作坊

黃師奶專欄

日日煮星級「煮」廚


SalaD blog 星級blogger


點煮網推介用戶


myTaste.tw

Google+ Badge

舊日文章

Illuma 黃小B

囡囡轉食咗Illuma 已經有好一陣子喇,都想同大家分享下!so far 黃師奶好滿意架!除咗係因為Illuma有品質嘅保證外,最重要就係見證到囡囡嘅轉變喇!最明顯就緊係身高同磅數嘅增長理想啦!本身囡囡食固體食得好差,家下keep住一日五餐奶,不過生長線都好好呢,冇因為食固體差而跌到呢!又唔會一下子變咗起肥B要減肥喎!健健康康咁呢!

另外呢,囡囡夜晚瞓得好咗好多!哈哈!可能食飽咗奶奶,瞓得好甜,仲一覺瞓天光!好多時瞓醒就有便便去!定時定候腸胃好好!脾氣又好咗!
而囡囡亦都越來越精靈!手仔腳仔有力咗好多呀!拎玩具亦都拎得好穩喇!BB可以健康成長,作為父母就最開心不過呢!

702 Total Views 1 Views Today
大家可以Click入 黃師奶廚藝小百科 facebook 粉絲專頁度交流吓吖~!!!

Comments are closed.