黃師奶廚藝小百科

黃師奶烘培工作坊

想跟黃師奶整靚靚動物cupcake, 請即報名參加
黃師奶烘焙工作坊啦! 黃師奶烘焙工作坊

黃師奶專欄

日日煮星級「煮」廚


SalaD blog 星級blogger


點煮網推介用戶


myTaste.tw

Google+ Badge

舊日文章

ILLUMA小分享

IMG_3044

最近同其他媽媽傾計, 發現唔少寶寶都有厭奶問題喎! 好在囡囡飲ILLUMA飲得真係好好, 每次沖大約7安奶都會乖乖飲哂!黃師奶相信係因為ILLUMA味道較淡口似媽媽奶, 所以囡囡咁鍾意飲呢! 家下開始大個, 一日3餐奶外仲會用ILLUMA奶黎做小食!哈!! 囡囡開鍾意食ILLUMA做嘅PANCAKE同蛋糕仔架, 見到囡囡食得咁開心, 真係好滿足呢!

囡囡家下轉飲咗3號, 之前有朋友傾開話3號比較難溶要用熱少少嘅水黎沖, 不過黃師奶又覺得問題不大喎!

好快囡囡就18個月喇!身邊開始有人問黃師奶幾時戎奶! 黃師奶就覺得不急於一時! 始終囡囡仲細, 而且ILLUMA可以補充到加固後嘅其他營養, 好似sn-2成份咁!所以奶奶對幼兒黎講真係需要架!

863 Total Views 1 Views Today
大家可以Click入 黃師奶廚藝小百科 facebook 粉絲專頁度交流吓吖~!!!

Comments are closed.